DokuTÁR

Privát Dokutár regisztráció

Az Alap szolgáltatás ingyenes. Egyetlen regisztrációval a Paletta összes (jelenleg 3) szolgáltatásába belépést nyersz (ha kéred, azaz kipipálod ezeket).

Secret oldalak
Ha a Secret Fun oldalt is használnád, akkor a születési dátumodra szükségünk lesz. Mindhárom szolgáltatás ingyenes. Ha valamelyiken Prémium fiókot igényelsz, akkor mindháromnál Prémium fiókot kapsz, egy áráért. Ez a jövőben sem fog változni.

Természeten használhatsz eltérő belépési jelszót, felhasználói nevet, email címet a különböző oldalakon. Akkor ne pipáld ki a négyzeteket.
Ha Prémium fiókot kérsz, és eltérő belépési adatokat szeretnél használni, akkor kuponkódot adunk, amivel érvényesítheted a kedvezményt. A kuponkódot (ami egy számsor) el is ajándékozhatod. (Csak kérjük, ne árul el kinek adtad. Hadd őrizze meg inkognitóját.)

Regisztráció (három az egyben)

  Kérem a Secret Message fiókot is   (0 Ft)
  Kérem a Secret Fun fiókot is   (0 Ft)
  Prémim fiókot szeretnék   (3,810 Ft/év)

Dokutár
Ha Alap fiókkal kezdesz, de idővel Prémiumra váltasz, akkor az eredetileg rögzített adatok és struktúra változatlan marad, de újakat is létrehozhatsz és nagyobb tárhelyed lesz. A meglevő dokumentumok áthelyezéséről neked kell gondoskodnod, de nem biztos, hogy célszerű megtenni.
Ha idővel a Prémium fiókról Alap fiókra váltanál vissza, akkor a Prémium dokumentumfajták zárolva lesznek. Ez a zárlat feloldódik, amint újra Prémium tag leszel. (Na de 3,810 Ft/év talán senkit sem vág földhöz. Pláne, hogy további 2 szolgáltatást is kapsz hozzá.)

A szoftver használatával kapcsolatban a Szoftverről menüpont ad részletes tájékoztatást. Ha olyan kérdésed van, amire ott nem találsz választ, akkor írhatsz a kapcsolati űrlapon, vagy a Facebook oldalunkon.