DokuTÁR

Bemutatkozás

Cégcsoportunk

Informatikával, grafikával és marketinggel foglalkozó cégek és független tanácsadók közössége adja a Net Mentor csoportot. Több mint 20 éve piacon lévő szakemberek egyesülésével és azok több évtizedes szoftverfejlesztői tapasztalattal rendelkező munkatársaival közösen, egy Start-Up vállalkozási modell keretében hoztuk létre a jelenlegi Elektronikus Dokumentum Kezelő rendszert. A szoftver kezelőfelülete "több generációs" fejlesztés során, teljesen letisztult és könnyen kezelhető rendszerré vált. Szinte 2-3 kattintással minden visszakereshető és tárolható benne.

Munkatársaink

Szoftverfejlesztőnk több mint 20 éves fejlesztői múlttal és tapasztalattan rendelkező szakember. Folyamatosan képzett, a mai kornak megfelelő technogiákat a több évtizedes múlttal ötvözve tudja kamatoztatni ismereteit. Képes az ügyfél nyelvén kommunikálni, az Ő igényeiket teljes mértékben megérteni és kiszolgálni.

Rendszergazdánk szintén több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik nagyvállalati UNIX rendszerek üzemeltetésétől, a kisvállalati Windows, Linux szerverek üzemeltetéséig. Redundáns, tükör szerverek kiépítésében, és a leállás nélküli szerverüzemeltetésben évtizedes tapasztalattal rendelkezik.

Grafikus munkatársunk a kézi és számítógépes grafikákban is egyaránt jártas, közel 30 éves grafikai múlttal rendelkező szakember.

Értékesítési és marketing szakembereink is több mint 30 éves múlttal rendelkeznek. Időt kímélve gyorsan és pontosan fel tudják mérni az ügyfelek igényeit. Nem kell felesleges köröket futni az újabb és újabb egyeztetések, félreértelmezések miatt.

Eredményeink

A cégek összevonásával a közösen elért eredményeink, a mi múltunk és eredményünk is egyben.

Több mint 20 éve jelen vagyunk a IT világában.

Több mint 100 honlapot készítettünk.

Szoftvereink segítségével, a partner cégeink az elmúlt évtizedekben több mint:

Az elmúlt tíz évben a szervereink biztonságát és megbízhatóságát a következőkkel jellemezhetjük:


  Hozzáértésünket és megbízhatóságunkat ezekre a számokra alapozzuk.

 

Próbáld ki a rendszert díjmentesen, egy szimpla regisztrációval. Mit veszthetsz?


Kipróbálom