DokuTÁR

Adatbiztonság

Értékeljük megfelelően a helyzetet.
Ha pénzét kezelheti megbízható módon on-line, és ezt meg is teszi, akkor az érettségi bizonyítványát miért ne archiválhatná ugyanígy?
--------------------

Cégünk számára rendkívül fontos az ügyfelek adatbiztonsága, ezért a megfelelő szoftveres és hardveres eszközökkel a banki rendszerek biztonságához hasonló szigurúsággal jár el.

Ügyfeleink saját adatbázis szervert kapnak a felhő szolgáltatás során.

A szerverekben RAID technológiák gondoskodnak az adatbiztonsággal kapcsolatban.

A szerverekben redundáns hardver elemek szolgáltatják a leállás nélküli üzemeltetést.

Minden szervernek van egy mirror szervere, ami földrajzilag más helyen és internet szolgáltatónál (más-más szerverhotelban) találhatóak, így az egyik szolgáltató kiesése esetén is leállás nélkül tudunk átállni a másodlagos szerverre.

Az adatbázisról és a dokumentumokról 1 óránként egy tükrözéses teljes mentés is készül egy különálló háttértárra. Ezzel megvalósítottuk, hogy ha egy szerverünk és annak mirror-szervere egyidőben megsérül, tönkremegy vagy megsemmisül, akkor is rendelkezésre álljon minden adatról és dokumentumról egy friss mentés ahhoz, hogy pár órás leállás után ismét 100%ban működhessen a szolgáltatás

A szerverek főbb szolgálatásai a szabványos internetes portoktól eltérő portokon található, amit csak az az ügyfél ismer, akihez a szolgáltatás tartozik. Ez a tűzfalak mellett, a feltörések ellen, további védelmet biztosít.

A rendszerbe való belépés többlépcsős lehet. A felhasználónév és jelszó megadása után egy SMS-ben megerősítő kód megadása is megoldható.

Ezekkel a technológiákkal a rendszerünk a banki rendszerek biztonságát tudja garantálni.

 

Próbáld ki a rendszert díjmentesen, egy szimpla regisztrációval. Mit veszthetsz?


Kipróbálom